91 Launcher

91 Launcher este o aplicație nouă care înlocuiește ecranul Homescreen de pe Android cu unul customizat și plin de funcții, care pare să fie inspirat după MIUI Custom ROM. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din Play Store. 91 Launcher este o aplicație completă și oferă cam tot ce ai putea cere de la un launcher, începând cu control bazat pe gesturi pentru a accesa unele funcții ale sistemului de operare, multiple ecrane home care pot fi modificate, multe teme și wallpapere, widgeturi, scurtături și foldere, posibilitatea de a importa icoane de la alte aplicatii de tip launcher și multe alte opțiuni de personalizare.

91 Launcher

În continuare aș putea să continui cu toate funcțiile pe care această aplicație le oferă, dar atunci aș dezvălui prea mult din ce oferă această aplicație.

91 Launcher conține multe efecte de tranziție pe care le puteți experimenta atunci când mergeți înainte și înapoi pe ecranele de start. Cred că aceasta este cea mai notabilă opțiune pe care o oferă, dar lista poate continua.

Unele funcții ca widgetul pentru vreme, lockscreen-ul, plus alte câteva funcții necesită instalarea unor aplicații/pluginuri adiționale pe care le găsiți gratuit în Play Store.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.