După ce v-am dat câteva date despre un nou Chromebook de la Samsung care avea un preț de 249$, Google vine și face publică încă o oferă extraordinară la un nou Chromebook Acer disponibil la prețul de 199$.Chromebook Acer

Acest model nou este produs de Acer și va fi vândut în Statele Unite la prețul de 199$. Chromebook-ul va fi echipat cu cu un display de 11.6 inch, un procesor Intel Core, spațiu de stocare 320 GB, plus încă 100 GB pe Google Drive.  Va funcționa cu sistemul de operare Chrome OS s durata bateriei va fi de 3 ore si jumătate.

Google a oferit câteva date despre acest model, astfel că acesta va porni în doar 18 secunde și este capabil să ruleze video 1080p pe Youtube. Pentru un utilizator care-și folosește calculatorul doar pentru internet browsing, acest Acer Chromebook este un înlocuitor perfect.

Acer Chromebook va fi disponibil la vânzare în Statele Unite prin Google Play Store, Bestbuy.com și magazinele Best Buy incepând de astăzi. În Anglia acesta se va comercializa prin Google Play, Amazon UK, PC World și Currys. Acesta va fi lansat și în alte țări în curând.

sursa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.