HTC One M8

HTC One M8 a fost lansat recent și am povestit despre el într-un articol în care am detaliat și caracteristicile hardware. Deși la ora actuală este unul dintre cele mai rapide telefoane cu Android, HTC One M8 are o funcție ascunsă, High Performance Mode, care mărește performanța procesorului.

HTC One M8

Activarea acestei opțiuni aduce și un dezavantaj și acela ar fi consumarea mai rapidă a bateriei. Deși procesorul va fi mai rapid, va avea nevoie de mai multă putere și bateria va ține mai puțin. Pentru cine vrea perfomanță în schimbul bateriei, o să vă arăt cum puteți activa High Performance Mode.

Activează High Performance Mode pe HTC One M8

1. După cum am zis, High Performance Mode este o opțiune ascunsă și pentru a avea acces la ea trebuie să activați opțiunile developer. Pentru a activa aceste opțiuni, mergeți la Settings și apoi la About.

2. În meniul About, mergeți la Software Information și apoi dați pe More.

3. Aici, la opțiune More veți observa Build number. Apăsați de mai multe ori pe el și la un moment dat ar trebui să primiți un mesaj cu You are now a developer. 

4. Mergeți înapoi la Settings și apoi la noua opțiune Developer Options.

5. În meniul Developer Options veți găsi opțiune High Performance Mode pe care trebuie să o bifați pentru a fi activă.

 

HTC One M8 High Performance Mode

După bifarea opțiunii veti primi un mesaj care vă atentionează despre consumarea energiei și dacă vreți ca bateria să țină mai mult să o dezactivați.

Sper că vă este de folos acest mic truc și dacă aveti posibilitatea să-l incercați, să lăsați o părere despre cum se mișcă telefonul cu opțiunea activă.

 

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.