Allview, producătorul autohton de la Brașov, a lansat un nou smartphone numit Allview A5 Duo. A5 Duo este un telefon dual sim și este înlocuitorul lui Allview P5 Mini, ambele telefoane fiind destinate în special tinerilor. Allview P5 Mini a avut succes în rândul tinerilor, astfel a apărut și Allview A5 Duo care promite mai multă performanță la un preț accesibil.

„Tinerii constituie un segment important pentru piaţa de smartphone-uri, fiind mereu la curent cu noile tehnologii. Succesul de care s-a bucurat modelul P5 Mini, un telefon creat special pentru ei, ne-a inspirat să dezvoltăm un nou smartphone, care să le ofere şi mai multe avantaje, la un preţ accesibil.  Dotat cu toate funcţiile necesare pentru a naviga rapid pe internet, a rula cele mai noi jocuri, a viziona clipuri şi a asculta muzică, noul telefon A5 Duo este soluţia ideală pentru cei care îşi doresc un telefon echipat pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview A5 Duo vine dotat cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, un display de 4 inch cu rezoluția 480×800 pixeli și rulează cu Android 4.2..2 Jelly Bean. În plus, A5 Duo vine cu 512 memorie RAM, 4 GB memorie de stocare cu posibilitatea de a mări capacitatea până la 32 GB cu ajutorul unui card microSD.

Allview A5 Duo

Camera foto este de 3.2 megapixeli și este dotată cu bliț, funcție de fotografiere panoramică si detectare facială.

Bateria telefonului oferă o autonomie bună, producătorul promițând până la 8 ore în condiții de utilizare continuă și 10 ore în convorbire. Timpul de stand-by este de 10 zile.

Smartphone-ul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 549 de lei. Pentru mai multe detalii legate de noul A5 Duo, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.