Allview lansează un nou telefon pe piaţa din România, dar care este defapt un upgrade la cunoscutul P6 Quad. Astfel în portofoliul celor de la Allview apare P6 Quad Plus. Acest smartphone a apărut datorită feedback-ului pozitiv primit de P6 Quad.

P6 Quad Plus

Dar ce aduce nou acest terminal ? Păi, P6 Quad Plus vine cu un procesor mai puternic, un quad core de 1.5 GHz, faţă de 1.2 GHz cât are P6 Quad.

În rest putem vorbi despre acelaşi display HD Super Amoled de 4.65 inch, dar care este protejat cu Gorilla Glass, cameră foto de 8 MP, 4 GB memorie de stocare şi slot pentru card microSD, plus memoria RAM care a rămas tot la 1 GB. Nici măcar sistemul de operare nu a suferit un upgrade, rămânând tot Android 4.1.2 Jelly Bean.

Preţul telefonului a crescut cu 20 lei, deci upgrade-ul de procesor nu a costat atât de mult, astfel P6 Quad Plus are preţul de 999 lei.

Părerea mea e că puteau să investească puţin mai mult şi să crească şi memoria RAM la 2 GB, astfel se simţea mult mai tare puterea procesorului. La fel puteau oferi şi o versiunea mai bună a sistemului de operare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.