AX2 Frenzy

Allview, producătorul brașovean, prezent la CEBIT 2013 lansează o nouă tabletă numită AX2 Frenzy.

AX2 Frenzy este o tabletă destinată utilizatorilor care doresc o tabletă ieftină, dar în același timp să aibă toate funcțiile de pe o tabletă de top. Printre cele mai importante funcții pot să vă enumăr funcția 3G încorporată alături de funcția de apelare, GPS, Bluetooth și Wi-Fi. Tableta este susținută de un procesor dual-core Cortex-A9 de 1 GHz care asigură funcționarea fluidă a tuturor aplicațiilor.

“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft.”  a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

Tableta AX2 Frenzy rulează cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, are două camere foto, cea principală fiind de 3.2 megapixeli, iar cea frontală fiind perfectă pentru apeluri video realizate prin aplicații ca Skype sau Yahoo Messenger. Tableta poate fi foarte ușor transformată într-un hotspot portabil, înlocuind astfel un router wireless.

AX2 Frenzy

AX2 Frenzy este gadgetul pe care vrei să-l ai cu tine tot timpul și spun asta pentru că are un design slim, elegant și e foarte ușoară. Plus de asta, bateria sa de 3000 mAh te ține conectat aproximativ 5 ore dacă o folosești încotinuu.

Tableta AX2 Frenzy poate fi cumpărată din magazinele partenere la doar 599 lei. Pentru mai multe detalii despre această tabletă accesați site-ul producătorului..

1 COMENTARIU

  1. Ecranul este sensibil la atingere, iar tableta se misca fara nici un cusur; .Google play merge foarte bine, descarc aplicatii nenumarate fara probleme; memorie interna este mai mult decat suficienta pentru mine (4GB); un alt plus al tabletei este stabilitatea semnalului de WiFi; conectarea la GPS se face foarte repede! recomanda acest produs care doresc sa achizitioneze un produs de calitate la un pret modic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.