Viva Q7 si Viva Q8

Allview a lansat ieri o nouă gamă de tablete, gama Viva. Primele tablete prezentate din această gamă sunt Viva Q7 si Viva Q8. Ambele tablete fac parte dintr-o generaţie nouă şi vin cu procesoare quad-core, design slim şi elegant, display IPS şi rulează cu cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Nu o să le prezint separat pentru că Viva Q7 si Viva Q8 sunt aproape identice, diferenţele fiind doar la nivel de desgin şi rezoluţia display-ului. După cum am precizat şi mai sus ambele tablete vin cu procesoare mai puternice, ambele având procesor quad-core de 1 GHz, placă grafică Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM. Memoria de stocare este de 8 GB şi poate fi extinsă până la 32 GB cu ajutorul unui card microSD.

Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp. Viva Q7, cea de-a doua tabletă din gamă, este dotată cu un ecran IPS LCD de 7’’, cu o rezoluţie înaltă de 1024×600 pixeli. Decodarea video se face la o rezoluţie 4K (3840x2160p), facilitând vizionarea de filme şi videoclipuri cu o calitate ridicată a imaginii.

Viva Q7 si Viva Q8

Ambele tablete rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane. Funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei într-un timp record de numai 5 secunde.

Tabletele Viva Q7 si Viva Q8 pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 599 lei pentru Viva Q7 şi 799 lei pentru Viva Q8.

Pentru mai multe detalii despre tablete şi prezentări video puteţi vizita pagina dedicată Viva sau pe site-ul Allview.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here