2 Speed Quad

Ieri, 19 Septembrie, Allview a mai lansat o tabletă nouă care se alătură porofoliului companiei şi anume tableta 2 Speed Quad. Noua tabletă 2 Speed Quad vine cu un procesor quad core tactat la 1 GHz, memorie RAM 1 GB şi memorie de stocare 8 GB. Memoria poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, tableta suportând până la 32 GB. Tableta rulează cu sistemul de operare Adroid 4.2.2 Jellhy Bean.

2 Speed Quad are un display de 8 inch şi rezoluţie 1024×768 pixeli. Beneficiază de două camere foto-video, una frontală de 0.3 MP şi cea principală de 2 MP care beneficiază de funcţii precum Fast Snap sau Time Lapse.

2 Speed Quad

O noutate pe care o aduce 2 Speed Quad este funcţia Dual Display. Conectând device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două continuţuri diferite: un film pe televizor si o altă aplicaţie pe ecranul tabletei. Tableta 2 Speed Quad are preinstalată aplicaţia Allclick, cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel un acces mai rapid. Prin activarea unui icon care se află permanent pe ecran, în partea de jos a acestuia apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

Allview 2 Speed Quad va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tabletă, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.