HTC se pare că s-a mișcat mai rapid ca Samsung și deja a anunțat disponibilitatea actualizării Android 4.3 Jelly Bean pentru HTC One, varianta internațională. HTC a început lansarea Android 4.3 încă de acum câteva zile începând cu Taiwan, aceasta fiind prima țară unde s-a sesizat update-ul. Ar putea dura între 2 sau 3 săptămâni până când toate regiunile vor primi acest update.

Ca de obicei acest update va aduce toate funcțiile standard ale lui Android 4.3 și aici mă refer și la patch-urile critice de securitate. Pe lângă acestea, HTC a făcut și câteva modificări pentru o fluiditate ridicată a interfeței. Se pare că interfața este acum mult mai stabilă și procentajul bateriei și-a făcut și el apariția.

HTC One Android 4.3 update

Android 4.3 aduce pe HTC One posibilitatea ca utilizatorul să aleagă acțiunea pe care butonul Home să o facă. Mai jos aveți un changelog.

  • Android 4.3 update
  • Indicator în procente pentru baterie
  • Galerie îmbunătățită
  • Performanța camerei în lumină slabă îmbunătățită
  • Câteva opțiuni Video highlights adăugate
  • Posibiltatea de a adăuga coloana sonoră pentru Highlights
  • Sistem mult mai stabil

Actualizarea are 564.04 MB și este recomandat să folosiți o conexiune la internet de mare viteză, preferabil să fie WiFi pentru a nu consuma traficul inclus în abonament sau cartelă.

Dacă nu ați primit până acum acest update puteți să o faceti manual intrând în Settings -> About Phone -> Software updates -> Check for updates. Dacă nu l-ați primit, stați liniștiți pentru că o să apară de îndată ce actualizarea Android 4.3 este disponibilă și pentru regiunea voastră.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.