Samsung nu uită de primul Galaxy Note care a fost lansat anul trecut și a anunțat oficial că acesta va primi update la Android 4.1.2 Jelly Bean și de pachetul Premium Suite, care se află în acest moment pe Galaxy S3 și Note 2.

galaxy note

Acest update la Android 4.1.2 va aduce pe Galaxy Note îmbunătățirile proiectului Butter pentru interfața utilizatorului și Google Now. Veți primi de asemenea o serie de funcții noi precum Multi View (două aplicații deschise deodată pe același ecran), suport pentru scrisul de mână în S Planner și mail, o aplicație îmbunătățită S Note, Photo Note, Easy Clip și multe altele.

Data la care Galaxy Note va primi acest update nu a fost precizată, dar probabil acesta va fi disponibil prin OTA undeva la începutul anului viitor. Ca de obicei, primele terminale care vor primi acest update vor fi cele necodate. Dacă ați cumpărat un telefon cu brandul firmei de telefonie, atunci trebuie să așteptați alte câteva săptămâni până când veți primi acest update la Jelly Bean și pachetul Premium Suite.

Dacă sunteți interesați de Galaxy Note puteți citi un review personal despre acest telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.