Samsung a lansat deja actualizarea Android KitKat pentru dispozitive precum Galaxy Note 3 şi Galaxy S4, iar acum compania îşi îndreaptă atenţia şi către telefoanele mai vechi, cum este Galaxy Note 2. Potrivit SamMobile, update-ul la Android KitKat a început să apară pentru varianta internaţională a lui Galaxy Note 2 în Franţa prin intermediul programului Kies.

Android KitKat

Având numărul N7100XXUFND3, actualizarea va aduce obişnuitele funcţii ale lui Android KitKat pe phabletul Note 2. Vom avea o perfomanţă mai bună a interfeţei, suport pentru printare wireless, icoane albe în bara de stare, posibilitatea de a alege aplicaţii noi pentru SMS şi launcher şi un plus de stabilitate general pentru telefon. Bateria ar putea primi şi ea un boost, astfel durata de viaţă ar fi mai bună. 

Actualizarea nu va fi disponibilă imediat pentru toate telefoanele şi în toate regiunile pentru că lansarea se face gradual. Puteţi oricând să verificaţi manual dacă aveţi disponibilă actualizarea pe telefonul vostru intrând la Setări > Despre Telefon > Actualizare Software.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.