Update 13 Noiembrie 2011

După cum am anunțat înainte de mini-vacanța care s-a terminat, am zis că vin cu câteva îmbunătățiri la blog.Uite că le-am făcut și sper să fie pe placul vostru.

1. Am mărit partea de conținut și sidebar la 1050 pixeli, default era 960.

2. Am adăugat thumbnail-uri la posturi care de acum vor fi insoțite de aceste imagini care sunt sugestive pentru tipul de conținut al articolului.

3. Am instalat un nou plugin numit Smart 404 care mă ajută la erorile “404 – Nothing found”.Acest plugin, în momentul în care ați scris ceva ce nu există pe blog, caută și redirectează automat spre un articol care conține cuvintele cheie.

—————————————————————————————————————————————————–

Am făcut câteva schimbări pe blog, nu sunt schimbări majore, ci doar o mică reorganizare.

Widgetul din sidebar, “Blogroll” şi-a schimbat numele în “Parteneri” şi sunt afişate de acum încolo doar linkuri către site-uri din aceeaşi nişă cu blogul meu.

Blogroll-ul cu restul link-urilor a fost mutat în footer şi apare pe toate paginile.De acum înainte orice parteneriat sau schimb de link cu alt blog, personal sau din altă nişă, va fi pus în footer.

Am mai adăugat un buton de download personalizat, cred că aţi observat, deja îl folosesc de ceva vreme.

Dacă aveţi ceva nelămuriri în privinţa linkurilor sau ştiţi că aţi avut schimb de link cu mine şi acum nu mai apăreţi, vă rog să lăsaţi un comentariu la acest articol şi vom rezolva problema.

Dacă doriţi un parteneriat cu blogul meu puteţi lasă un comentariu aici sau folosiţi formularul de contact.

Să aveţi o zi bună !

1 COMMENT

  1. Sunt modificari interesante, dar cel mai mult imi place plugin-ul numit Smart 404 , care te redirectioneaza in functie de cuvintele gasite 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.