FunABC

Aplicaţia FunABC învaţă alfabetul românesc copii cu vârsta cuprinsă între 2-5 ani. Ea este gratuită şi poate fi găsită pe Google Play. Cu ea copii vor învăţa literele alfabetului românesc cu ajutorul unor animăluţe hazlii.

Aplicaţia se descarcă pe gadget-uri ca: tablete sau telefoane mobile cu sistemul de operare Android.

Aplicaţia se deosebeşte printr-un design plăcut, culori blânde şi un meniu funcţional.  Nu sunt lansate ferestre şi pop-up-uri inutile pe parcursul utilizării aplicaţiei,a sta pentru a nu încurca copilul şi de a finaliza procesul de învăţare. Fiecărei litere îi este destinată un animaluţ, un animăluţ nostim şi prietenos. Copii imediat se îndrăgostesc de ei. Sunetele emise sunt şi ele deosebite, luate din lumea animală. Literele şi cuvintele sunt pronunţate clar şi cu un interval de timp suficient pentru o repetare. Vocea utilizată aparţine scriitoarei de poveşti pentru copii Ada Demirgian.

FunABC

Prima pagină a aplicaţiei se lansează cu litera A, cuvântul „Arici” şi un arici desenat haios. La apăsarea lor, se va auzi pronunţia literei, rostirea cuvântului şi un fosăit. Restul literelor sunt prezentate în aceeaşi manieră, fie ele literele B, C, D,…. Să listăm literele în ordine alfabetică ne ajută butoanele-săgeţi, amplasate pe părţile laterale ale paginilor. Aleator literele pot fi selectate prin intermediul meniului situat pe partea de sus a paginii.

BTW, copii sunt impresionaţi de sunetele emise de animale, de exemplu: de către câine, arici sau nevăstuică.

 [pb-app-box pname=’net.ejuk.funabc’ name=’Aplicatia FunABC’ theme=’discover’ lang=’ro’]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.