Este primul articol de acest gen şi sper că am făcut o selecţie bună de aplicaţii pentru Android pe care le puteţi utiliza.

Am vizitat mai multe site-uri care vorbesc despre aplicaţiile pentru Android şi am făcut o listă pe care vreau să o împart cu voi. O să le împart pe categorii pentru ca să fie mai uşor să le identificaţi şi să le selectaţi pe cele de care aveţi nevoie. Este o listă cu aplicaţii pe care ar trebui să le aveţi instalate sau cel puţin să le încercaţi.

Securitate

AVG Antivirus

AVG Antivirus este o aplicaţie antivirus gratuită pentru Android. Oferă multe funcţii care îţi protejează telefonul de viruşi, malware şi alte ameninţări.

Prin activare funcţiei Find/Locate, vă puteţi securiza telefonul împotriva furtului. Se conectează la Google Maps şi vă indică locaţia telefonului. Testaţi aplicaţia şi veţi descoperi şi alte funcţii folositoare.

AVG Antivirus Android

Backup

GO Backup

GO Backup este o aplicaţie all-in-one care poate face o copie de rezervă a datelor din telefon. Poate face backup la contacte, mesaje, apeluri, chiar şi aplicaţiile care sunt instalate pe cardul SD.  Puteţi face restore la backupul complet sau puteţi selecta manual ce vreţi să restabiliţi.

GO Backup Android

Comunicare

Facebook

Nu cred că această aplicaţie mai are nevoie de o descriere completă, toată lumea cred că o foloseşte deja pe Android. Cu această aplicaţie puteţi comunica cu prietenii, membrii familiei sau clienţi, direct de pe telefonul mobil.

Facebook Android

Twitter

La fel ca şi Facebook, Twitter este o aplicaţie la fel de populară şi folosită de multă lume. Puteţi posta mesaje rapide şi vă puteţi urmării prietenii să vedeţi ce se mai întâmplă.

Twitter Android

Viber

Viber este o aplicaţie gratuită pentru Android cu care puteţi trimite mesaje şi face apeluri gratuite către alte persoane care folosesc această aplicaţie.

Dacă două telefoane folosesc Viber si au o conexiune de date sau Wi-fi, atunci puteţi trimite mesaje şi face apeluri gratuite între ele. Puteţi să trimiteţi imagini sau videouri celor care folosesc Viber gratuit.

Viber Android

Browser

Opera Mini

Opera Mini este unul din cele mai rapide şi utilizate browsere pe Android. Are o interfaţă foarte simplă de utilizat şi îţi dă posibilitatea să alegi modul de vizualizare Phone View sau Desktop View.

Opera Mini Android

Dolphin Browser HD

Browserul Dolphin este un browser complet pentru Android. Oferă cele mai avansate funcţii şi integrarea pluginurilor, pe care la alte browsere nu le întâlniţi. Este un browser plin de funcţii, incluzând Voice navigation, Gesture Control, Add-Ons, Speed Dial, Tabbed Browsing şi Sidebar.

Dolphin Browser HD Android

Unelte

ROM Toolbox

ROM Toolbox este aplicaţie care trebuie să o ai instalată pe Android dacă îţi place să îţi persoanlizezi telefonul. Poţi schimba de la fonturi, animaţii, teme până la optimizarea telefonului.

ROM Toolbox Android

 Battery Defender – Battery Saver

Battery Defender este cea mai eficate aplicaţie pentru extinde viaţa bateriei pe Android. Nu este o aplicaţie complexă ca si alte aplicaţii din aceeaşi categorie. Îţi oferă posibilitatea de activa sau dezactiva opţiunea Battery Save.

Dezactivează anumite procese şi aplicaţii care rulează în background care nu sunt necesare şi opreşte conexiunea Wi-Fi atunci când nu este folosită sau când ecranul telefonului este oprit.

Battery Defender Android

Fotografie

Instagram

Instagram este o aplicaţie pentru Android care îţi permite să adaugi pozelor făcute cu camera telefonului o varietate de filtre şi efecte care fac pozele să arate foarte bine. Este o aplicaţie foarte populară şi este folosită frecvent de utilizatorii cu telefoane Android.

Instagram Android

[divide]

Din milioanele de aplicaţii eu le-am ales pe aceastea pentru articolul ăsta, dar ştiu cu siguranţă că există şi alte alternative la aceste aplicaţii. Dacă cunoaşteţi şi alte aplicaţii şi pe care le utilizaţi frecvent, atunci aştept propunerile voastre în comentarii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.