AVG Mobilation a lansat recent un nou antivirus pentru cei care folosesc Windows Phone 7 pe smartphone-urile lor.Software-ul gratuit pentru WP7 combină AVG`s Safe Search cu un scaner antivirus care se presupune a vă ține departe de atacurile malware și folosirea telefonului în siguranță.

“Free Security Suite from AVG Mobilation – security software for Windows Phone™. Keep your device safe with just one click”

  • Safe Web Surfing – Stay safe from phishing and malware while surfing the web
  • Safe Search – Allowing you search the web avoiding malicious web sites

În aplicație veți găsi un scaner pentru fișiere care scanează după virușii ascunși în fișierele din telefonul dumneavoastră, în special în muzică și imagini; Safe Search presupune prezentarea unui rating de siguranță a unui website înainte de vizitarea lui; Safe Surf verifică paginile web în timp real înainte de vizitarea propriu zisă și previne accesarea site-urilor considerate periculoase de către program.

Aplicația este foarte rapidă la scanare pentru o aplicație antivirus, dar are și unele limitări din cauza sistemului de operare (WP7), dar se prezintă a fi foarte bună pentru o protecție de bază.

Aplicație are în jur de 5MB și poate fi descărcată urmând linkul din Marketplace.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.