Că tot am văzut la televizor de noua inovație a celor de la Beko m-am gândit că aș putea să propun și eu ceva, că doar imaginația încă îmi funcționează.

Cu ce inovație vin ei ? Un frigider cu tehnologia SmartBlue, adică lumină albastră inteligentă.Cum poate fi o lumină colorată, inteligentă ? Tot ei ne luminează și în acest caz, tehnologia SmartBlue presupune aprinderea unei lumini albastre în lădița unde obișnuim să ținem legumele și fructele.Această lumină va continua procesul de fotosinteză și va ține mai multă vreme proaspete, fructele și legumele pe care noi le consumăm.Este ceea ce căutăm noi în fiecare zi, și anume să consumăm fructele și legumele proaspete, când sunt pline de vitamine.O treabă foarte bună la care s-au gândit cei de la Beko, care se remarcă pe piață cu aceste inovații.

Acum la ceea ce m-am gândit eu.Un storcător de fructe mic deasupra containerului în care ținem apa rece la frigider și o consumăm fară a deschide ușa frigiderului.Pui fructele în storcător, faci un fresh și el rămâne la rece, numai bun de băut mai târziu.În loc să pui sucul în alt recipient care mai ocupă loc prin frigider, el ramâne în containerul unde ținem apa.Pentru ca să fie și mai tare, recipientul de apă să fie împârțit în două, unul pentru sucuri și altul pentru apă.

Cam atât a fost momentul meu de inventivitate.Poate voi apuca vreodată să văd acest lucru creat, dacă nu exită deja :).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.