Bitdefender a anunțat astăzi că suita lor de produse de securitate poate fi găsită și în Windows 8 Store.

Bitdefender aduce o plus de siguranță sistemului de operare Windows 8 prin funcții inovative precum Bitdefender Safepay, bun pentru plățile online și Autopilot care eficientizează la maxim protecția. Lansarea Bitdefender 2013 în Windows Store aduce multor utilizatori de calculator cele mai performante produse de securitate.

Bitdefender Windows 8

Windows 8 lansează o serie întreagă de îmbunătățiri în materie de securitate, însă mare parte dintre amenințările informatice care au afectat versiunile precedente ale sistemului de operare al Microsoft vor funcționa și pe noul produs, în desktop mode. În vremuri în care furtul de date, phishing-ul și frauda online sunt din ce în ce mai frecvente, Bitdefender și Windows 8 constituie asocierea ideală pentru un grad de siguranță mai mare decât oricând, spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Cum vă spuneam mai sus, Bitdefender 2013 introduce modul Safepay, astfel tranzacțiile bancare online și cumpărăturile se vor face într-un mediu sigur. De fiecare dată când accesați un cont bancar, Safepay deschide un browser securizat cu o conexiune izolată, care nu poate fi pătrunsă din afară.

Bitdefender Internet Security 2013 este un antivirus complet și oferă toată protecția de care are nevoie un utilizator de internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.