Bitdefender a reușit și de această dată să fie pe primul loc și să-și mențină supremația în industria de securitate mondială în sesiunea pe care germanii de la AV-TEST au derulat-o în luna Septembrie și Octombrie.

Bitdefender Internet Security 2013 a reușit să se claseze pe primul loc la testatea individuală, obținând 17 puncte din 18 posibile. Produsul Bitdefender 2013 s-a clasat primul, înainte tutoror celorlalte 23 de soluții antivirus.

Bitdefender 2013

’’Aceasta este runda de testare pe care toată piața o aștepta cu nerăbdare – prima evaluare a celor mai populare produse din generația 2013. După nemaipomenitul succes avut cu produsele din generația anterioară, care ne-au propulsat pe cea mai înaltă treaptă a topurilor, acum, după testarea generației Bitdefender 2013, se pare că ne vom detașa chiar mai mult’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

În evaluarea AV-TEST, Bitdefender a obținut punctaj maxim la categoriile Protecție și Curățarea și refacerea unui sistem infectat, detectând în proporție de 100% amenințările informatice și atacurile de tip ’’zero-day’’. Mai multe detalii despre rezultatele testului sunt disponibile la aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.