Bitdefender a reușit și de această dată să fie pe primul loc și să-și mențină supremația în industria de securitate mondială în sesiunea pe care germanii de la AV-TEST au derulat-o în luna Septembrie și Octombrie.

Bitdefender Internet Security 2013 a reușit să se claseze pe primul loc la testatea individuală, obținând 17 puncte din 18 posibile. Produsul Bitdefender 2013 s-a clasat primul, înainte tutoror celorlalte 23 de soluții antivirus.

Bitdefender 2013

’’Aceasta este runda de testare pe care toată piața o aștepta cu nerăbdare – prima evaluare a celor mai populare produse din generația 2013. După nemaipomenitul succes avut cu produsele din generația anterioară, care ne-au propulsat pe cea mai înaltă treaptă a topurilor, acum, după testarea generației Bitdefender 2013, se pare că ne vom detașa chiar mai mult’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

În evaluarea AV-TEST, Bitdefender a obținut punctaj maxim la categoriile Protecție și Curățarea și refacerea unui sistem infectat, detectând în proporție de 100% amenințările informatice și atacurile de tip ’’zero-day’’. Mai multe detalii despre rezultatele testului sunt disponibile la aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here