Astăzi Bitdefender, cel mai mare producător de soluții antivirus, a lansat în Romania un nou software antivirus care utilizează cele mai avansate tehnologii din domeniu și care oferă o siguranță maximă cu minim de resurse consumate și zero configurări.

Bitdefender Antivirus Free Edition este antivirusul oferit GRATUIT doar în Romania pentru utilizatorii care doresc un antivirus ce oferă o protecție a datelor simplă, sigură și gratuită.Acest program antivirus poate fi folosit de către oricine fără a plăti vreun ban și în același timp vă bucurați de tehnologia de protecție Bitdefender care a ieșit și în acest an pe primul loc la testele individuale.

Bitdefender Antivirus Free Edition folosește un nou concept în folosirea unui antivirus, “fără mesaje inutile, fară configurări”.Antivirusul o să ia deciziile singur pentru a oferi o securizare optimă a calculatorului și funcționează în așa fel ca acesta să nu aibă un impact major asupra performanței calculatorului.

Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate. – Alexandru Bălan , Sr. Product Manager


O funcție specială pe care o are și pe care eu o consider foarte bună, este că scutul antivirusului evită să scaneze fișierele care le-a scanat o dată și le-a găsit curate, așadar prezența antivirului în calculator scade simțitor.

Actualizarea antivirusului se face periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente atacuri.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele versiuni de Windows și are următoarele cerințe minime de funcționare :

  • Procesor 1 Ghz
  • 512 memorie RAM
  • 700 MB disponibili pe hard-disk
  • Internet Explorer 7 
  • .NET Framework 3
Bitdefender Antivirus Free Edition este disponibil și gratuit pentru utilizatorii de limba română : Descară Antivirus Free Edition

2 COMENTARII

    • Nu ai citit în totalitate ce am scris.Versiunea asta de antivirus nu trebuie configurată şi nu dă nici un mesaj, face el toată treaba.Ştie el când să îşî facă update, nu mai scanează fişierele pe care le-a găsit o dată curate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here