Blackberry 10 nici nu are o lună de când s-a lansat alături de noul telefon Blackberry Z10, iar utilizatorii sunt tratați deja cu primul update pe care îl primește sistemul de operare. Anunțul a fost făcut astăzi de dimineață de către managerul Michael Clewley, iar update-ul BlackBerry 10.0.10.85 aduce rezolvări pentru problemele legate de software și aduce îmbunătățiri la nivelul aplicațiilor și îmbunătățește bateria.

Clewley suține că în acest update sunt nu mai puțin de 60 de îmbunățiri care vor economisi bateria, dar nici un detaliu specific precizat. Funcțiile phone, calendar și contacts primesc de asemenea ceva retușuri și aveți o integrare mai bună pentru calendarul Gmail, jurnalul de apeluri a fost îmbunătățit.

Utilizatorii Blackberry 10 vor fi fericiți să audă că aplicația camerei foto a fost optimizată pentru a face poze mult mai reușite atunci când lumina este slabă. Suportul pentru aplicații este mai bun după acest update, Blackberry spunând că este vorba de aplicații noi cum ar fi Whatsapp. Platforma populară de mesagerie instantă va fi disponibilă pentru Blackberry undeva la sfârșitul lunii.

Primul update pentru Blackberry 10 are aproximatix 150 de MB și va fi disponibil pentru toate rețele partenere în săptămânile ce vor urma. Ar trebui să primiți o notificare atunci când update-ul este disponibil pentru rețeaua voastră, dar puteți de asemenea să verificați manual mergând la Settings> Software Updates> Check for Updates.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.