Fiindcă îmi place să mă uit pe Discovery sau pe alte canale, la tot felul de emisiuni care implică şi filmări mai extreme care sunt filmate de protagonist, am început să caut camere de filmat care sunt făcute pentru aşa ceva.

În general aceste camere sunt folosite foarte des în sporturile extreme. Cred că fiecare a văzut o asemenea filmare care te umple de adrenalină. Veţi vedea şi în acest articol un asemenea filmuleţ.

GoPro Hero2 este o astfel de cameră, despre care am observat că ştie foarte multă lume şi care este foarte folosită. Este o cameră foarte mică, dar care este foarte performantă şi pe care o poţi folosi pentru tot felul de filmări trăznite. Este o cameră folosită de sportivi în general, dar şi de cei care sunt amatori de senzaţii tari.

GoPro Hero2 este o cameră completă, este rezistentă la apă, este capabilă să facă poze la un unhi de 170 de grade. Nici nu are rost să o mai laud atât, pentru că este o cameră superbă pe care te poţi baza atunci când ieşi cu prietenii la munte.

Dacă eşti amator de senzaţii tari, atunci sigur îţi doreşti o cameră ca asta. Din ce am văzut eu, are un preţ bun pentru ce poţi să faci cu ea.

Vă las să urmăriţi un filmuleţ, după care să îmi ziceţi voi mie că nu vă trebuie o cameră deasta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.