Compania Comodo, care produce produse pentru securitate, a lansat primul lor antivirus pentru Android, Comodo Mobile Security.Acesta oferă protecţie real-time contra viruşilor, aplicaţiilor nedorite, mesaje spam şi multe altele.

Funcţiile care îl fac mai mult decât un antivirus sunt SMS şi Call Blocking, Sofware and Process Manager şi Private Space.Comodo Mobile Security beneficiază de un modul antivirus “always-on” şi un scanner “la cerere” care te scapă de viruşi şi de programele nedorite.Funcţia “Health Check” este o funcţie de scanare rapidă a sistemul care identifică viruşii, aplicaţiile nedorite şi setările care reprezintă un risc.

 

Managerul de procese permite userului să aibă control asupra proceselor care rulează pe telefon, poate vedea câtă memorie utilizează fiecare şi poate opri oricare din ele doreşte.De asemenea, managerul de aplicaţii îţi permite să vezi ce aplicaţii ai instalate şi să le dezinstalezi pe cele care vrei.

Cu ajutorul SMS şi Call Blocking puteţi filtra mesajele şi apeluri primite, de asemenea puteţi bloca mesaje care conţine anumite cuvinte.

Private Space este un spaţiu unde puteţi stoca contacte, mesaje, numere de telefon pe care doriţi să le ascundeţi şi ceilalalţi să nu le poată accesa.Spaţiu privat este protejat de o parolă şi sunteţi singurul care îl poate accesa.

Comodo Mobile Security este aplicaţie bună la toate care consumă puţine resurse.

  

Descărcaţi aplicaţi din Android Market.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here