Vă salut și vă anunț că am un concurs pentru voi. Este primul concurs pe care îl organizez și sper să nu fie nici ultimul. În colaborare cu cei de la Bitdefender, oferim ca și premiu o licență Bitdefender Internet Security 2013.

Concurs Bitdefender

Să vă explic cum puteți intra în posesia acestei licențe, nu vă speriați, nu este nimic greu. Pentru a intra în concurs trebuie :

 1. Să lăsați un comentariu în care să răspundeți la următoarea întrebare : Cum vezi tu antivirusul perfect? Ce trăsături trebuie să aibă acesta? 
 2. Opțional, puteți da un like la pagina PC Tuneup și Bitdefender pe Facebook.
Concursul se desfășoară în perioada 5-12 Octombrie, urmând ca a doua zi să anunț câștigătorul, care va fi ales cu ajutorul site-ului random.org.

Atenție, atunci când lasați comentariul vă rog să o faceți folosind numele vostru și o adresă de mail validă, în caz că veți fi câștigătorul să pot lua legătura cu voi.

Licența oferită ca și premiu este valabilă 1 an și este pentru un singur utilizator.

Vă doresc succes și aștept comentariile voastre.

25 COMENTARII

 1. Cel mai bun antivirs trebuie sa aiba cerinte minime de rulare, sa detecteze si sa ofere posibilitatea de a face ce vrea cu fisierul infectat (stergere, carantina, ignor) update zilnic fara a necesita repornirea sistemului, un panou de control usor de utilizat si cat mai simplist, usor de instalat.

 2. Cum vezi tu antivirusul perfect? Ce trăsături trebuie să aibă acesta?
  Antiv. perfect ar trebui sa fie la un pret accesibil tuturor, licenta sa fie pe o perioada de timp mai mare , sa nu consume multi rami si sa cel mai important sa dea randament (sa detecteze orice tip de virus oricat de minor ar fi).

 3. Antivirusul perfect ar trebuie să fie ieftin, să ofere protecţie şi împotriva programelor de tip adware, sa fie usor de instalat.

 4. Cel mai bine ar fi daca nu s-ar fi inventat virusii. Din punctul meu de vedere nu poate fi niciun antivirus perfect, poate fi doar foarte bun. Ar trebui să ofere protecţie şi împotriva tuturor programelor de tip adware si sa nu incetineasca functionarea calculatorului.

 5. I: Cum vezi tu antivirusul perfect? Ce trăsături trebuie să aibă acesta?
  R: Sa gaseasca doar virusi reali nu si fals pozitivi.

 6. Sa nu ingreuneze functionarea calculatorului, sa fie usor de utilizat si sa protejeze calculatorul de toti virusii.
  Am dat like la ambele pagini.

 7. Un antivirus perfect ar trebui sa aiba o interfata usor de folosit, sa nu consume multe resurse, sa ofere protectie in timp real impotriva amenintarilor nou aparute si sa blocheze programele de tip spion.

 8. Antivirusul perfect este cel care se muleaza cel mai bine pe cerintele utilizatorului. Navighezi mult pe siteuri – sa ai protectie activa, te joci mult – Game mode, ai copii care pot intra unde nu trebuie – caracteristici de familiy protect, faci tranzacții pe net – ai nevoie de caracteristici specifice de protectie. Un produs care cumuleaza toate aceste e Bit Defender Total security

 9. Sa nu incetineasca functionarea calculatorului si sa stopeze orice incercare de “imbolnavire” a sistemului chiar daca utilizatorul greseste.Impiedicarea intrusilor de copiere si folosire adatelor convidentiale.

 10. Antivirusul perfect trebuie să fie gratis, să aibă actualizări cât mai dese, să ocupe puţine resurse, să aibă opţiunea “Tăcere totală” pentru cei novici şi rapoarte cât mai detaliate pentru cei avansaţi, să ofere protecţie şi împotriva programelor de tip adware.

 11. Buna intrebare , ar fi frumos daca si dezvolatori de sisteme antivirusi ar tine cont mai mult de parerea utilizatorilor.
  In primul rand mi-ar place ca intivirusul meu sa nu im consume din resurse foarte mult , mi-ar place ca sa fie mai atent legat de virusii online si chiar ar fi interesant o combinatie intre un antivirl si un program de optimiziare a Pc-ului .

 12. Antivirul perfect l-as dori cat mai discret.
  Sa nu incetineasca functionarea calculatorului si sa stopeze orice incercare de “imbolnavire” a sistemului chiar daca utilizatorul greseste 🙂

 13. I: Cum vezi tu antivirusul perfect? Ce trăsături trebuie să aibă acesta?
  R: Sa comunice utilizatorului actiunile pe care le desfasoara.

 14. Chiar de suntem la sfarsiitul lu’ 2012, cand ramii s-au ieftinit la greu, cel mai important dupa actualizarile la zi ale unui antivirus ar fi si consumul cat mai mic de resurse
  si destul de important ar fi si interfata antivirusului, sa fie cat mai placuta si usoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.