Dacă ești un utilizator care instalează foarte des diferite add-ons pentru Firefox atunci ai obervat că de fiecare dată când vrei să instalezi un add-on trebuie să aștepți un timp relativ până poți continua cu instalarea.

Pentru mine este un lucru puțin cam enervant și poate și pentru voi.Este enervant ca atunci când vreau să instalez un add-on să mă facă pe mine Firefox să aștept pentru a-l putea instala.Se presupune a fi o chestie de siguranță, îți mai oferă o dată infomațiile despre add-onul pe care vrei să îl instalezi.Eu zic așa, din moment ce vreau să îl instalez înseamnă că m-am documentat și știu ce instalez, nu am nevoie să știu încă o dată ce instalez.

Există o modalitate pentru a putea schimba acest lucru care permite instalarea oricărui add-on mult mai rapid.Urmați pașii de mai jos dacă vreți să nu mai așteptați atunci când vreți să instalați un add-on.

1. Deschidem Firefox și în bara de adresă scriem about:config după care selectăm I`ll be careful, I promise

2. În câmpul filter introducem security.dialog_enable_delay.Ar trebui să avem un singur parametru cu acest nume.

3. Dăm dublu-click pe el și îi schimbăm valoarea de la 2000 la 0.

Am terminat, iar de acum înainte când vreți să instalați un add-on butonul “Install now” o să apară instant, fără a mai aștepta.

Dacă vreți ca totul să revină la normal urmați pașii de mai sus și dați reset la parametrul modificat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.