Instalarea windows-ului de pe un CD/DVD nu prea mai este la modă. Acum o metodă mai simplă, uşoară şi foarte foarte folosită este instalarea unui sistem de operare de pe un stick USB. Dacă sunteţi un vizitator frecvent al blogului atunci aţi citit probabil si alte articole despre acest subiect.

  1. Cum să instalezi Windows 8 de pe un stick USB
  2. WintoFlash

Acum că Windows 8 a lansat versiunea Consumer Preview vreau să vă prezint aplicaţia Win8USB. care vă permite sa creaţi un stick USB butabil pentru a instala Windows 8. Este o aplicaţie pentru windows cu care puteţi crea un stick butabil folosind o imagine a lui Windows 8. Pentru a putea crea un USB butabil cu Windows 8 trebuie să aveţi cel puţin Windows Vista instalat pe sistem.

Utilitarul vă permite să formataţi usb-ul, să extrageţi fişierele pe el şi să scrieţi secvenţa de boot. Pentru a crea USB-ul trebuie să selectaţi litera corespunzătoare, să alegeţi locaţia imaginii WIndows 8. Apoi selectaţi căsuţa cu Format Drive. după care daţi Create pentru a începe procesul.

Win8USB

Trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de o imagine cu Windows 8 şi de un sticl USB de cel puţin 4 GB. Aplicaţia funcţionează pe versiunile 32-bit si 64-bit ale lui Windows Vista şi Windows 7.

[jbutton icon=”download” link=”http://apps.codigobit.info/2012/03/windows-8-usb-installer-maker.html”]Descarcă Win8USB[/jbutton]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.