A trecut vremea de când instalarea Windows-ului de pe un stick USB era o treabă complicată.Nu mai trebuie să vă chinuiţi să faceţi nu ştiu ce fel de setări şi alte bazaconii, nu trebuie decât să uitlizaţi unul din sutele de programe care există acum pentru a face treaba în locul vostru.Cel mai simplu program este chiar cel de la Microsoft, Windows 7 USB/DVD Tool, cu ajutorul căruia puteţi să faceţi un DVD sau un stick USB butabil cu Windows 8.

Să începem cu tutorialul …

1. În primul rând aveţi nevoie de programul Windows 7 USB/DVD Tool pe care îl puteţi descărca de la sfârşitul articolului, după care îl instalaţi.

2. Primul pas pe care trebuie să îl faceţi la deschiderea aplicaţiei este să selectaţi imaginea cu Windows 8.Dacă nu aveţi descărcat o astfel de imagine o puteţi lua de aici – Windows 8 Developer Preview.

3. În al doilea pas trebuie să selectaţi tipul dispozitivului media, USB sau DVD.În cazul nostru alegem USB Device

4. În pasul al treilea trebuie să selectaţi dispozitivul USB pe care vreţi să îl faceţi butabil.Aveţi grijă ca stickul să fie mai mare de 4 GB ca să nu întâmpinaţi porbleme.După ce l-aţi selectat apăsaţi butonul Begin Copying.

5. Acum el va începe să copieze fişierele necesare şi după ceva timp USB-ul vostru o să fie gata.

Atât a fost, acum aveţi un stick USB butabil cu Windows 8.Nu mai rămâne decât să daţi Restart la calculator, selectaţi să butaţi de pe USB şi începeţi să instalati Windows 8.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.