Astăzi este data oficială când ar trebui ca Mozilla să lanseze Firefox 13. Mozilla a trecut şi ea la ciclul de lansare a unui nou produs la 6 luni, deci nu o să vedem schimbări majore faţă de versiunea 12, dar totuşi Firefox 13 aduce câteva schimbări la nivel vizual.

Pagina Home şi pagina New Tab au fost redesenate. Pagina Home oferă logo-ul Firefox şi o căsuţă de căutare Google, dar prezintă câteva scurtături pentru acces rapid la downloads, bookmarks, settings, history, add-ons, sync şi paginile închise recent.

 

Firefox 13 Home page

Pagina New Tab conţine imagini ale paginilor pe care le-ai vizitat cel mai frecvent. Poţi păstra paginile dorite printr-un simplu pin al paginii pe poziţia care o vrei. Dacă nu îţi place noua pagină new tab te poţi întoarce la stilul vechi cu ajutorul butonului show/hide din colţul dreapta sus al paginii.

Au mai fost făcute îmbunătăţiri la consumul de resurse şi funcţia smooth scrolling a fost activată ca default. A mai fost adăugată funcţia “reset Firefox” cu ajutorul căruia te poţi descurca simplu în cazul unui profil corupt.

Windows | Mac | Linux 


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.