M-am hotarat intr-o zi sa imi instalez langa Windows si Ubuntu.Inainte de asta m-am tot documentat, am urmarit tutoriale de instalare si altele.

Downloadez Ubuntu, il pun frumos pe un CD si mai urma sa il instalez.Bag CD-ul, dau sa booteze de pe el, imi gaseste hdd-urile amandoua, dar nu toate partitiile.Eu vroiam sa imi sacrific o partitie de pe un hdd pentru Ubuntu, dar aceasta nu imi aparea la boot.Pornesc Ubuntu de pe cd, merge si LIVE, si aici imi recunoaste toate partitiile.Ce m-am gandit eu, ca sa imi recunoasca partitia trebe sa fie unallocated, si intru in disk manager de pe Ubuntu si dau sa sterg partitia care imi trebuia, imi da o eroare, nimic grav, imi arata ca a sters-o.

Dau restart si bootez din nou, imi gaseste din nou HDD-urile dar vedeam ceva ce nu imi placea si anume imi arata tot hardul de 500 GB ca fiind unallocated.Mi-a disparut buna dispozitie pentru ca era de rau, intru in windows si partitiile mi-au disparut.Tot ce aveam salvat s-a dus pe apa sambetei, filme, muzica, kituri etc.

Acum am zis daca tot am stricat sa il instalez.Merge brici, dar trebuie timp pentru acomodare.

In concluzie Ubuntu 1 – 0 EU.

7 COMMENTS

  1. Așa am pățit și eu când am încercat să mă joc și să instalez, cică, mac pe PC. Găsisem niște tutoriale destul de ok, și mulți utilizatori cică mulțumiți.
    Și mi-am luat țeapă, că, lafel ca tine, cumva m-am jucat, și mi s-au dus toate partițiile. Să mă vezi dup-aia cu soft-uri de recuperare, și mi-am recuperat tot (bine, că l-am lăsat ceva zile la rând să își facă treaba).
    Și mi-am mai încercat norocul odată, și iar am pierdut tot. Și, efectiv, mi-am băgat pula și nu am mai recuperat nimic, să-mi fie învățătură de minte să mă bag când habar n-am.
    Acum nu îmi mai trebe nimic, Windows 7 e b0$$ :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.