Facebook a început să lanseze o funcție care era în teste încă de la începul anului. Photo Sync îți va permite să îți sincronizezi pozele care le faci cu telefonul într-un album privat pe Facebook, de unde mai apoi vei putea alege să le faci publice sau nu. Dacă ai ultima versiune de Facebook instalată pe telefon vei vedea o notificare despre photo sync atunci când îți vei vizita timeline-ul.

Facebook Photo Sync

Dacă vei activa această opțiune, Facebook îți va urca toate pozele pe care le ai în telefon și cele care le vei face într-un album privat, dar toate acestea să nu depășească 2 GB. Pentru ca această opțiune să meargă pe iPhone trebuie să aveți iOS 6. Puteți să activați opțiunea și de pe un calculator mergând în Timeline, apoi la Photos și alegând Synced from Phone.

Facebook spune că pozele se vor sincroniza de îndată ce acestea sunt făcute, doar că în cazul în care baterie este slabă procesul nu se va efectua. Când se va folosi internetul de pe cartelă se va sincroniza o variantă mai mică a pozei, iar în cazul în care sunteți pe Wifi o versiune mai mare.

Pentru a opri photo sync pe Android trebuie să mergeți la Account > App Settings > Sync Photos. Aici alegeți Don`t sync my photos. Pe iPhone procesul e puțin diferit. Trebuie să mergeți în Timeline, alegeți Photos > Settings și apoi selectați Turn off phot sync.

Tot de aici, pe ambele sisteme de operare, puteți alege dacă pozele voastre să se sincronizeze atunci când folosiți internetul de pe cartelă si Wifi, sau doar Wifi. De asemenea veți putea vedea cât din cei 2 GB ați folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here