Facebook Messenger

Facebook Messenger este o aplicaţie pe care nu am folosit-o până acum, dar acest update nou pe care l-a primit pentru Android şi iOS mi-a atras atenţia şi am zis să o încerc puţin. În consecinţă am descărcat-o şi instalat-o în telefon, chiar dacă ştiu că o să o folosesc foarte puţin. Actualizarea aplicaţiei a adus pe lângă o creştere a performanţei, cât şi un design nou care chiar îmi place.

Facebook a anunţat această schimbare de ceva vreme şi iată că acum a venit. Noua aplicaţie Facebook Messenger vine cu o interfaţă foarte bine creată, plus o icoană nouă. Interfaţa este aproape identică pe ambele sisteme de operare, iOS şi Android. Puteţi trimite mesaje text prietenilor de pe Facebook, câţ şi la contactele din agendă.

Facebook Messenger

Aspectul aplicaţie nu s-a schimbat, dar este folosită o altă paletă de culori. Noi stickere au fost adăugate şi de acum puteţi adăuga prieteni care nu folosesc Facebook cu numărul lor personal de telefon.

Ecranul principal arată cele mai recente mesaje, iar printr-un swipe puteţi accesa pagina cu prieteni sau pagina de setări. La fel ca şi în alte aplicaţii de mesagerie puteţi trimite emoticoane, mesaje vocale sau imagini.

Îmi place foarte mult felul cum arată aplicaţia şi culorile folosite. Voi folosiţi Facebook Messenger ? Ce părere aveţi de acest update ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.