FIFA 14

FIFA 14 este de acum disponibil și în Google Play Store și vine cu grafică îmbunătățită și control optimizat pentru tablete.

Ultima versiunea a jocului dezvoltat de EA Sports a fost îmbunătățit pentru a putea folosi capacitățile tot mai bune ale tabletelor cu Android de astăzi. Pe lângă grafica extraordinară care o are, FIFA 14 aduce și controale noi prin care puteți manevra mai ușor jucătorii pe tablete. Jocul aduce obișnuitele caracteristici, permite utilizatorului accesul la 33 de ligi de fotbal, 600 de echipe si peste 16000 de jucători, permințând fanilor să-și creeze propria echipă.

FIFA 14 beneficiază de funcția EA Sports Fotball Club Mach Day care a fost introdusă in Fifa 13 și cu ajutorul căruia realitatea se îmbină cu jocul. Adică orice se întâmplă în viața reală a unui club, accidentări, cartonașe și zvonuri, vor fi reflectate în joc prin comentariu și jocuri.

FIFA 14

FIFA 14 este disponibil în mai multe limbi și pentru prima dată pe platforma mobilă comentariile din joc vor fi de asemenea disponibile în mai multe limbi.

Jocul este disponibil și poate fi descărcat din Google Play Store, iar pentru a celebra lansarea lui, EA oferă gratuit pachetul Gold Premium în această săptămână.

Descarcă FIFA 14 din Play Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.