Două lucruri pe care le recomandă oricine pentru a avea un calculator care să ruleze bine, este să scăpaţi de fişierele nedorite şi să vă defragmentaţi hard disk-ul cu regularitate, pentru ca datele stocate pe el să fie toate la locul lor. Sistemul alocă puţin timp pentru a localiza un fişier dacă hard disk-ul este defragmentat. Dacă toate fişierele şi datele sunt împrăştiate pe hard, atunci sistemul va merge încet şi timpul de căutare a unui fişiere creşte.

FixBee este o aplicaţie pentru Windows care vă ajută să defragmentaţi HDD-ul şi să curăţaţi sistemul. Aplicaţia va repara erorile de pe PC-ul vostru, dar în acelaşi timp şterge şi fişierele nedorite care încetinesc sistemul şi îl fac să lucreze tot mai greu.

Aplicaţia are o interfaţă curată şi are două taburi generale Disk Optimizer, care se ocupă cu defragmentarea şi System CleanUp, care se ocupa cu ştergerea fişierelor.

La pornirea programului tabul Disk Optimizer va fi selectat ca default, de unde puteţi începe o analiză a hard disk-ului prin apăsarea butonul Start Scan Now. Procesul durează câteva minute după care aveti posibilitatea de a renunţa (Cancel), a vedea un raport complet (Detailed Report) sau de a începe defragmentarea (Optimize).

FixBee Scanning FixBee Optimize

System CleanUP vă ajută să scăpaţi de fişiere în plus de pe hard, care vă încetinesc sistemul.

Meniul Settings îl găsiţi în dreapta sus, de unde puteţi unde puteţi programa o defragmentare sau o curăţare a sistemului de fisiere. Pentru ştergerea fişierelor puteţi selecta ca acestea să fie trimise în coşul de gunoi sau să fie şterse permanent.

FixBee funcţionează pe ambele versiuni, 32-bit şi 64-bit ale lui Windows XP, Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Descarcă FixBee

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.