Am prezentat ieri programul WinThunder care arată şi vremea pe lângă că este un program foarte util care permite accesarea tuturor aplicaţiilor şi fişierelor foarte rapid.

Forecaster este un alt program portabil foarte bun care arată informaţii despre vreme, prognoza pe 4 zile pentru mai multe locaţii simultan.Se acceseză simplu, de la icoana din tray care se modifică dupa condiţiile meteo.

Pentru a seta o locaţie implicită nu trebuie decât să accesaţi Change weather settings

Aici puteți seta locația implicită prin apasarea butonului Change location , puteți seta frecvența de timp la care să își facă update.Pentru a primi notificări atunci când vremea se schimbă bifați căsuța Notify me when current conditions change

Cea mai importantă caracteristică a programului este faptul ca poți alege câte orașe vrei, pentru a primii informații despre vreme.Pentru a adăuga mai multe locații mergeți la tabul Additional forecast, click pe butonul Add și adăugați noi orașe.

Pentru a vedea prognoza pentru diferitele zone alese dați click pe pătrățelele de sub actuala prognoză.Icoana din tray se schimbă după vreme și astfel când e soare, icoana e un soare, iar când plouă aceasta se schimbă intr-un picur de ploaie.

Programul rulează după cum se vede în Windows 7, informații că ar merge și pe Windows XP nu au fost precizate de către autor.

Eu nu am putut să probez programul pentru că imi dă nu știu ce eroare, iar acum nu am timp să mă ocup de ea.Aștept să îmi spuneți voi cum e programul.

Download : Forecaster

2 COMMENTS

  1. E foarte ok… nu sa cauti pe google si te chinui 10 minute pana gasesti unu ce arata calumea … 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.