fTalk este un simplu client desktop pentru Windows care îți permite să vorbești cu prietenii de pe Facebook fară ca să intrii în browser.Este un program util pentru cei care folosesc Facebook ca și platformă de messaging, dar nu vor să fie deranjați de update-urile statusurilor de la prieteni.Acest program poate fi util și într-un mediu în care nu poți accesa Facebook pentru că este blocat, dar totuși ai nevoie în continuare de acces pentru a putea instala aplicația pe calculator.

La prima utilizare a fTalk o să fi întrebat pentru a autoriza accesul la informațiile Facebook.Orice user nou care vrea să folosească fTalk trebuie să treacă prin procesul de autorizare.Odată primit accesul te poți loga la chatul Facebook.

Acest program are o interfață simplă față de alte programe de messaging, o singură fereastră unde sunt afișate contactele, cei care sunt online apar în partea de sus.Pentru a iniția o conversație dați dublu click pe contact.Fereastra chatului arată poza de profil al contactului și posibilitate de a accesa pagina de profil, pozele și mesajele în browser.De asemenea puteți posta mesaje pe wall direct de pe fTalk.

fTalk beneficiază de asemenea de alerte sonore atunci când un prieten intră/iese din chat sau atunci când primești un mesaj nou.Notificările pot fi setate să apară și atunci când rulați o aplicație full screen, de exemplu când vă uitați la filme.Desigur acestea pot fi și oprite.

fTalk este gratuit și ar trebui să funcționeze cu toate versiunile de Windows mai noi decât XP.

Download : fTalk

5 COMMENTS

  1. Nu mai văd rostul la aceste aplicații pentru messenger-e, pentru că este mult mai util să folosești un site online pe care te poți conecta la mai multe conturi sau o aplicație de desktop multi-messenger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.