Nu doar Galaxy S3 face trecerea la Android 4.1.2 și la funcțiile pe care le aduce acest update. Potrivit unor surse, Samsung Galaxy Note 2, modelul internațional, primește și el aceste bunătăți pe care Samsung le-a pregătit, alături ce upgrade-ul sistemului de operare.

Cele mai mari schimbări se vor observa în partea de sus a ecranului. Umbra notificărilor este acum customizabilă și dacă nu îți place luminozitatea, poți să o oprești oricând. Dacă îți păstrezi controalele rapide, vei vedea că a apărut funcția multi-windows care poate fi oprită sau pornită. Bara de notificări a fost schimbată puțin, a revenit la culoarea negru. O altă schimbare veți observa și la Lock Screen care are acum mai multă culoare și un efect în plus atunci când deblocați telefonul.

Galaxy Note 2

Performanțele browserului web au fost și ele îmbunătățite, deși browserul oferit de Samsung este destul de rapid. Apare și o nouă aplicație Group Cast unde vei putea împărtăși muzica și pozele cu alți deținători de dispozitive Samsung.

Pentru moment Android 4.1.2 a apărut pentru Galaxy Note 2 în Polonia și Suedia (varianta LTE). Ca de obicei alte țări sunt în așteptare și nu se știe nimic concret acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.