Tot mai populară şi din ce în ce mai folosită este platforma socială Google+.Momentan poţi accesa reţeaua socială doar pe bază de invitaţie, iar pentru cei care doresc o invitaţie pot folosi formularul de contact sau pot lasa un comentariu la acest articol.

Pentru cei care au deja un cont Google+ le voi prezenta o aplicaţie desktop pentru a accesa toate funcţiile contului direct de pe desktop, fară a utiliza un browser.Aplicaţia se numeşte GClient şi cu ea puteţi să accesaţi şi efectuaţi aproape toate funcţiile Google+ fară a accesa site-ul web.

După ce porniţi aplicaţia aceasta se integrează automat în system tray (langă ceas).Pentru prima utilizare aveţi nevoie de un cod de deschidere a aplicaţie pe care îl obţineţi gratuit completând adresa de mail.

După ce aţi introdus adresa de mail şi aţi apăsat butonul Get free unlock code now codul se introduce singur in căsuţa de deshidere şi apoi puteţi folosi aplicaţia.

Printr-un singur click pe icoană se deschide o fereastră de unde puteţi urmări ultimele noutăţi ale cercurilor sau puteţi posta mesaje noi.

Pentru a putea rula aplicaţia aveţi nevoie de .NET Framework 4 instalat.

Download : GClient

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.