Este puțin cam neplăcută petrecerea timpului pe toate rețele de socializare și aici mă refer la logarea pe fiecare site în parte.Rețele de socializare pe care eu le frecventez sunt Facebook, Twitter și Google+,La LinkedIn nu i-am prins încă gustul așa că nu îl frecventez.

Problema care se pune este că fiecare rețea are propriul site și necesită logarea înainte de a putea fi utilizat.Un proces cam neplăcut dacă vrei să urmărești activitatea pe toate, așa că am descoperit Gooce+.

Gooce+ este o extensie Google Chrome care promite să optimizeze această problemă, integrând în interfața Google Plus toate aceste rețele, Facebook, Twitter și LinkedIn.Trebuie doar să instalați extensia și veți vedea că în contul vostru Google+ vor apărea încă trei noi icoane.

Cum nu este posibil ca noile știri să fie amestecate, utilizatorul trebuie ca să intre pe fiecare icoană să se logheze pentru a avea acces la știri direct pe Google+.Odată ce v-ați logat aveți acces la toate funcțiile pe care le știați pentru fiecare rețea de socializare.Când efectuați prima logare Gooce+ are nevoie de câteva permisiuni pentru a putea afișa conținutul noilor update-uri.

Urmăriți un video unde este prezentat modul de utilizare al Gooce+ :

Gooce+ este foarte util pentru utilizatorii Chrome care își petrec timpul pe rețele de socializare menționate, se reduce numărul taburilor deschise în browser și este mult mai ușor de urmărit.

Instalează Gooce+ pe Google Chrome.

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.