Dacă ieri vă vorbeam de versiunea finală Opera 12.10, astăzi vă spun că Google a făcut update la browser și acum avem Chrome 23, disponibil pentru Windows, Mac și Linux.

Google Chrome 23

Această versiune nouă aduce câteva funcții noi printre care, accelerare video GPU pe Windows și controlul permisiunilor paginilor web mult mai simplu. De asemenea, această versiunea are și nouă versiune de Adobe Flash.

Potrivit anunțului făcut, dacă activezi opțiunea de decodare accelerată a video-urilor (GPU accelerated video decoding) vei putea economisi mai multă energie pentru că plăcile video dedicate tind să atragă mult mai puțină putere decât procesorul calculatorului. Bineînțeles, dacă ești pe un laptop atunci vei vedea că bateria va ține mai mult.

Prin controlul permisiunilor paginilor web, vei putea acum să controlezi mai ușor și mai rapid ce are voie sau ce nu are voie să facă o pagină web. Nu va mai trebui să te duci în Setări pentru a găsi aceste permisiuni, trebuie doar să faci click pe icoana de lângă adresa paginii web în bara de adresă și vei avea acces la toate permisiunile pe care le poți modifica cum vrei.

Chrome permissions

Google Chrome 23 vine cu o opțiune inclusă do no track, care trimite semnale serviciilor web și paginilor pentru a nu folosi locația și pentru a nu culege alte informații despre utilizator.

Dacă nu ați încercat până acum Chrome, eu zic că merită să-l folosiți puțin să vedeți cum merge.

Google Chrome 23

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.