Pentru cei care folosiţi Chrome trebuie să ştiţi că Google a făcut un update la browserul Chrome la o versiune stabilă 17.0.963.56 pentru WIndows, MAC, Linux şi Chrome Frame.

Această noua versiune rezolvă câteva probleme de stabilitate şi securitate, dar are şi o nouă versiune de Flash.

Google Chrome

Puteţi descărca noua versiune de pe linkul următor :

Descarcă Google Chrome

6 COMMENTS

  1. am avut instalata extensia acea pt facebook sa am profilu vechi da nust ce sa intampat de ieri si imi apare timelinu din nou :(( am incercat sa instalez din noi timelinuremove dar degeaba ce trebuie sa fac?

  2. Pentru mine, Chrome a devenit din ce in ce mai instabil. E rapid, da, dar se blocheaza din 10 in 10 minute sau daca deschid multe taburi deodata. Nu cred ca e din cauza sistemului, am RAM cu gramada si nici macar nu e ocupat tot cand se intampla crashurile.

  3. Foarte util blogul tau si am aflat pana acum multe lucruri interesante pe care incerc sa le folosesc. Pentru ca nu prea ma pricep si pentru ca nu stiu unde as putea sa intreb ceva off-topic, o sa intreb aici: Stii cumva cum se poate schimba culoarea zonelor de footer in wordpress? Tine cont ca nu stiu absolut nimic despre CSS sau editare de template! Multumesc!

    • Îţi multumesc că urmăreşti blogul. Şi ca să îţi răspund la întrebare : Da se poate modifica culoarea footerului, dar trebuie să ştii puţin să umbli puţin prin fişierele temei şi după ce să te uiţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.