Google a făcut câteva modificări minore la pagina care afișează rezultatele căutării. Noul design aduce mai mult o reorganizare a butoanelor de navigare. Veți vedea în imaginea de mai jos că, butoanele de navigare care se găseau de obicei în parte stângă în sidebar, au trecut acum deasuprea rezultatelor căutării.

Google Search

Arată bine pentru o căutare normală, dar procesul devine puțin mai greu atunci când căutăm o imagine. De obicei în partea stângă, la căutarea de iamgini, aveam mai multe opțiuni prin care puteam restrânge căutarea dupa anumiți parametrii. Acum toate aceste unelte au fost mutate deasupra și vin dub forma unor meniuri drop down. În unele cazuri și pentru unii utilizatori această modicare ar părea una nesatisfăcătoare, pentru că acum trebuie să dai mai multe click-uri pentru a realiza o operație, când înainte trebuia să dai doar un click.

Image Search

Cu acest nou design pagina pare mai aerisită și mai modernă. Din cauză spațiului alb din partea dreaptă, Google Search se aproprie ca imagine de Bing. Totul se află în stadiul de testare, doar cei din USA au văzut până acum acest design. Cu timpul va apărea și la noi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.