Google a început să ruleze o actualizare pentru aplicația Maps pentru Android, astfel avem Google Maps versiunea 7.0. Cea mai mare schimbare în această versiune este interfața care a fost reîmprospătată. Noua interfață a fost prezentată la evenimentul Google I/O din acest an.

Google Maps

Această interfață nouă de pe Google Maps pentru Android este acum asemănătoare cu aplicația de pe iOS, dar și cu versiunea beta a aplicației web. O căsuță search este acum vizibilă tot timpul în partea de sus care nu aduce nimic nou, dar are câteva funcționalitați noi implementate, cum ar fi stabilirea rapidă a unei rute sau căutarea detaliilor de contact.

Bara de jos a fost înlăturată și noi opțiuni au fost implementate într-un meniu ascuns care poate fi deschis din partea stângă jos.

Actualizarea apare treptat, deși Google a actualizat toate detaliile aplicației pe pagină oficială din Play Store. Dacă nu ați primit încă actualizarea la noua versiune Google Maps trebuie doar să așptetați pentru că aceasta va apărea.

[pb-app-box pname=’com.google.android.apps.maps’ name=’Google Maps’ theme=’dark’ lang=’en’]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.