Un update nou a fost făcut pentru aplicația Google Maps pentru Android. Odată ce ați făcut update, toate căutările de locații care le-ați făcut pe PC în browser se vor sincroniza cu telefonul mobil, astfel că veți ști ce ați căutat în trecut sau chiar cu câteva momente în urmă. Pentru a folosi această funcție nouă trebuie doar să vă logați în Google Maps și să vă asigurați că opțiunea web history este activă.

Pentru a beneficia de tot ce oferă această nouă funcție, puteți merge la taburile “Search” sau “Directions” din My Places. Acolo veți putea găsi toate căutările anterioare ca și sugestii pentru a economisi timp și energie.

Se pare că au introdus și posibilitatea de a face zoom cu o singură mână. Trebuie să atingeți de două ori ecranul, țineți apăsat și apoi cu un singur deget faceți zoom in sau out.

[box type=”info” icon=”http://cdn1.iconfinder.com/data/icons/CrystalClear/32×32/apps/ark2.png” font=”tahoma”]Aplicația Google Maps este disponibilă pentru download în Google Play Store.[/box]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.