O funcție necesară în Google Play Store este scanerul Malware, pentru că apar din ce în ce mai multe aplicații false care pot produce pagube telefonului, cât si utilizatorului. Google se pregătește în acest sens și va introduce o funcție nouă care va scana toate aplicațiile contra malware. împotriva virușilor și conexiunile către alte programe malițioase.

Android Security

Această informație vine de pe un fan site Android care au reușit să pună mâna pe APK-ul aplicației Google Play Store. În aplicație s-au găsit foarte multe referințe către funcție numită App Check, care vă verifica orice aplicație de malware, chiar și atunci când aplicația este instalată în telefon sau este doar descărcată din magazinul Play.

App Check este capabilă să atenționeze utilizatorul de prezența unui potențial cod malițios și mai apoi să o blocheze aplicația, excepție făcând când utilizatorul dorește să o instalaze oricum. Google are deja un sistem numit Bouncer bazat pe cloud, dar care s-a dovedit a fi vulnerabil.

Pe lângă scanerul Malware, aceștia au mai descoperit și introducerea unui Wish List care va funcționa alături de funcția gift card. S-a mai descoperit și posibilitatea de adăuga bani în magazin, ceea ce înseamnă că este posibil să ne așteptăm la o nouă modalitate de a plăti online.

via

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.