Corning a lansat astăzi Gorilla Glass 4, următoarea generație de protecție al ecranelor touchscreen. Gorilla Glass 4 a fost creat cu gândul la cel mai simplu mod de a sparte un ecran și anume scăpatul din mână.

Materialul din care Gorilla Glass 4 a fost creat este de două ori mai rezistent față de precedecesorul Gorilla Glass 3. Deși Gorilla Glass 3 își face bine treaba pe mai toate telefoanele de top apărute în ultima vreme, Gorilla Glass 4 vine și aduce în plus o rezistență mult mai bună atunci când se află în contact cu o suprafață dură.

In teste, Gorilla Glass 4 s-a descurcat foarte bine și a rezistat de două ori mai bine decât varianta anterioară de sticlă, atunci când a fost scăpat de la 1 m distanță pe o suprafață dură. Gorilla Glass 4 a supraviețuit în 80% din cazuri când a fost scăpat.

Când apare Gorilla Glass 4 pe telefoane? Păi, se pare că mostre au fost deja trimise către producători și am putea vedea chiar la sfârșitul acestui an telefoane care folosesc această noua protecție. Cu siguranță va fi prezent pe telefoanele care vor fi prezentate la CES 2015 și MWC 2015.

sursa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.