Informațiile despre HTC Butterfly au apărut acum o săptămână și mulți se gândeau deja cum să pună mână pe un telefon cu ecran de 5 inch și hardware de top. Expansys, un magazin online, a avut afișat acest telefon pe magazinele online europene și mulți s-au gândit că în sfârșit HTC Butterfly va ajunge și în Europa. Dar nu pentru mult timp. Expansys a anulat toate precomenzile pentru acest telefon.

HTC Butterfly

HTC a venit și a confirmat că nu are de gând să lanseze acest telefon pentru piața Europeană. Toți cei care și-au pre-comandat acest telefon au primit un mesaj din partea magazinului.

Thank you for your recent interest and preorder of the HTC Butterfly. Unfortunately, we have now been informed by HTC that this device will not be available in European markets, and as such we have had to remove it from our website and cancel your preorder.

HTC Butterfly a fost scos de pe site și astfel mulți fani HTC din Europa au rămas doar cu gândul de a avea un smartphone de top. Probabil, HTC are alte planuri pentru Europa.

Ce părere aveți despre decizia de a nu lansa HTC Butterfly și în Europa ?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.