Mărimea contează ? Pentru Huawei se pare că da. Huawei pregătește Ascend Mate, un phablet monstru de 6.1 inch cu Android pe care-l va prezenta la CES 2013 în Las Vegas. Va avea un display 1080p și va fi un competitor bun pentru Galaxy Note 2.

Înainte cu 2 săptămâni de evenimentul de lansare, Richard Yu, directorul executiv Huawei, a dezvăluit telefonul fanilor într-un magazin. Telefonul de 6.1 inch este un Huawei Ascend Mate și zvonurile spun că va avea un procesor quad-core 1.8 Ghz, un display 1080p și 361 densitatea pixelilor, gros de 9.9 mm si multe altele. Aceste speificații au fost dezvăluite tot de Yu, la o conferință. Prețul acestui phablet va fi undeva la 480 $.

Huawei Ascend Mate

Huawei Ascend Mate va fi un competitor bun pentru Galaxy Note 2 și alte telefoane cu display mare. 6.1 inch poate fi chiar mai mare de cât ar accepta unii pentru un telefon. Mie mi-a fost greu să mă acomodez un Galaxy Note, nu știu cum va fi cu un asemenea ecran, Dar mă gândesc că poți înlocui o tabletă liniștit cu un model Huawei Ascend Mate.

Mai jos puteți urmări un video în care este prezentat telefonul.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.