Huawei a lansat oficial Huawei Ascend P6 care a devenit cel mai subțire telefon din lume cu doar 6.18 mm grosime. O altă premieră care vine cu acest telefon este camera frontală de 5 megapixeli.

Huawei Ascend P6 este propulsat de un procesor quad-core de 1.5 GHz dezvoltat de Huawei, are 2 GB memorie RAM și 8 GB memorie de stocare cu posibilitatea de a o extinde cu ajutorul unui card microSD până la 32 GB. Display-ul său este de 4.7 inch 720p, în timp ce camera sa principală este de 8 megapixeli, iar cea secundară de 5 megapixeli.

Bateria de pe Huawei Ascend P6 este de doar 2000 mAh, o baterie cam mică în comparație cu alte telefoane din aceeași clasă, dar Huawei susține că telefonul este echipat cu câteva tehnologii de salvare a energiei care cresc viața bateriei cu până la 30 %.

Carcasa telefonului este din aluminiu și cântărește doar 120 de grame, puțin mai greu ca iPhone 5 care are doar 112 grame.

Un minus pe care îl are totuși acest telefon este lipsa suportului pentru rețelele 4G, fiind și motivul pentru care Huawei a reușit să facă acest dispozitiv atât de subțire.

Huawei Ascend P6 va fi disponibil pe culorile alb, negru și roz atunci când va apărea în China pe la sfârșitul lunii. Huawei Ascend P6 va fi disponibil și pentru Europa începând cu luna Iulie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.