Defragmentarea cu regularitate a hard disk-ului este necesară dacă vreţi să aveţi un calculator care funcţionează bine tot timpul. Fragmentarea datelor de pe disk este una din marile motive pentru care calculatorul merge mai încet. Fragmentarea înseamnă că toate datele sunt împrăştiate pe hard disk, ceea ce rezultă un timp de citire mult mai mare atunci când sunt accesate.

Jwansoft Disk Defrag este o aplicaţie care vă permite să defragmentaţi hard disk-ul mult mai bine, decât aplicaţia nativă din windows. Aplicaţia suportă şi defragmentarea Master FIle pe sistemele ce rulează cu Windows XP, Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Aplicaţia are o interfaţă foarte simplă cu toate opţiunile la vedere şi nu trebuie să o configuraţi înainte de folosire. Trebuie doar să selectaţi ce partiţie vreţi să o defragmentaţi şi să alegeţi una din opţiuni, Defrag, Fast Optimize, Full Optimize sau MFT Optimize.

Este indicat ca înainte de a începe o defragmentare să analizaţi partiţiile pentru a şti care are nevoie de defragmentare. Blocurile roşii reprezintă spaţiul fragmentat, iar blocurile albastre reprezintă spaţiul nefragmentat.

Jwansoft Disk DefragCaracteristicile programului :

  • Algoritm de defragmentare mai rapidă
  • Algoritm de defragmenatare efectivă
  • Siguranţă, nu distruge niciodată fişierele procesate
  • Simplitate, poate fi folosit fară a citi instrucţiunile
  • Posibilitatea de a selecta mai multe disk-uri pentru defragmentare
  • Defragmentarea fişierelor de sistem
  • Defragemtare Master File Table

Jwansoft Disk Defrag funcţionează pe ambele versiuni, 32-bit şi 64-bit, ale sistemelor de operare Window XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Descărcaţi Jwansoft Disk Defrag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.