LG a anuntat telefonul Optimus Pro G saptamana trecuta, dar anuntul a fost unul sarac in informatii, nefiind specificate detaliile tehnice ale acestuia. Acum, LG a anuntat Optimus Pro G pentru piata din Korea si avem si spcificatiile tehnice.

Optimus Pro G vine cu un display de 5.5 inch si rezolutie full HD 1920×1080 pixeli, cel mai mare display de pe telefoanele LG. Ecranul are in jurul sau o margine foarte subtire, ceea ce face ca display-ul sa fie foarte mare.

Procesorul de pe Optimus Pro G este unul quad-core Snapdragon 600 de 1.6 Ghz, are 2 GB memorie RAM si 32 GB memorie de stocare cu posibilitate de extindere. Smartphone-ul ruleaza cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Optimus Pro G este echipat cu o camera de 13 megapixeli cu blit LED, plus o camera frontala de 2.1 megapixeli buna pentru apelurile video. Telefonul are si o functie noua numita Dual Recording care va permite sa inregistrati video cu ambele camere activate simultan.

Bateria de care se bucura telefonul este una mare, de 3140 mAh cu suport pentru incarcare wireless, o baterie care ar trebui sa tina telefonul incarcat destul de mult.

LG Optimus Pro G va fi pus la vanzare in Korea in aceasta saptamana si va fi disponibil si la MWC de saptamana viitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.