G Pad

LG a anunțat astăzi disponibilitatea globală a celei mai mari tablete din seria G Pad, tableta G Pad 10.1. Tableta va fi disponibilă pentru început în Statele Unite, după care vor urma piețele din Asia, America Latină și Europa.

LG a preluat câteva din funcțiile de pe G3 și le-a introdus și pe G Pad 10.1. Puteți găsi Touch & Shoot care vă permite să activați și să setați autofocus-ul de pe cameră cu o singură atingere. Alte funcții pe care le regăsiți și pe tabletă sunt modul selfie, tastatura inteligentă și modul dual-window. Sistemul de deblocare Knock Code și QPair 2.0 sunt de asemenea prezente pe tabletă.

Ca și specificații, G Pad 10.1 are un display de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, slot pentru card microSD, cameră de 5 MP și o baterie de 8000 mAh. LG G Pad 10.1 rulează cu sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Prețul tabletei nu a fost precizat, LG precizând că acesta va fi anunțat odată cu disponibilitatea tabletei în fiecare piață în parte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.