G Pad

G Pad

LG a anunțat astăzi disponibilitatea globală a celei mai mari tablete din seria G Pad, tableta G Pad 10.1. Tableta va fi disponibilă pentru început în Statele Unite, după care vor urma piețele din Asia, America Latină și Europa.

LG a preluat câteva din funcțiile de pe G3 și le-a introdus și pe G Pad 10.1. Puteți găsi Touch & Shoot care vă permite să activați și să setați autofocus-ul de pe cameră cu o singură atingere. Alte funcții pe care le regăsiți și pe tabletă sunt modul selfie, tastatura inteligentă și modul dual-window. Sistemul de deblocare Knock Code și QPair 2.0 sunt de asemenea prezente pe tabletă.

Ca și specificații, G Pad 10.1 are un display de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, slot pentru card microSD, cameră de 5 MP și o baterie de 8000 mAh. LG G Pad 10.1 rulează cu sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Prețul tabletei nu a fost precizat, LG precizând că acesta va fi anunțat odată cu disponibilitatea tabletei în fiecare piață în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.